Tietoa meistä

Keitä me olemme

Menalux on johtava kodinkoneiden pölypussien, suodattimien ja varusteiden valmistaja. Valmistamme vaihto-osia jokaisen imurin ja kodin raikkaudesta huolehtimiseen. Yhtiömme missio on varmistaa, että oston jälkeinen ylläpito on helppoa, luotettavaa ja kohtuuhintaista. Luotettavat innovaatiomme tekevät kodeista terveellisempiä ja maailmasta puhtaamman.

Tuotteemme valmistaa Electrolux, joka on yksi maailman suurimmista kodinkonevalmistajista. Yhteinen maailmanlaajuinen toimintamme ja kokemuksemme on tehnyt meistä yhden suurista yhtiöistä niin imureiden kuin pölypussien valmistajana.

Innovaatioita terveellisempiin koteihin

Vaihto-osia kaikkien imureiden ja kotien raikkaudesta huolehtimiseen

Kotisi ympäristön pitäisi aina olla terveellinen, paikka, jossa ilma on raikasta – riippumatta siitä, missä asut tai millaista imuria käytät.

Siksi me valmistammekin pölypusseja, suodattimia ja varusteita, jotka ovat yhteensopivia lukuisien tuotemerkkien kanssa. Näin vähennämme saasteita sisätiloissa ja pidennämme laitteiden käyttöikää kaikkialla.

Väri

Kaikki tämän verkkosivuston tuotteet sekä pakkaukset on merkitty yhteensopivia tuotemerkkejä vastaavilla väreillä.

Tuotemerkki ja malli

Löydät imurisi tuotemerkin ja mallin imurin takaa.

DURAFLOW™ Fresh -materiaali

DURAFLOW™ Fresh -materiaali

Menaluxin korkealuokkaiset pölypussit valmistetaan DURAFLOW™ Fresh -materiaalista.

Huippuluokan teknologian ja suunnittelun ansiosta ne estävät hajuja kotona puhdistuksen aikana ja sen jälkeen. Pölypussit pidentävät imurin käyttöikää ja auttavat ylläpitämään korkeaa imutehoa, kunnes pölypussi on täynnä.  DURAFLOW™ Fresh -materiaali takaa korkean suodatustason ja varmistaa kotiympäristön terveellisyyden.

Poistaa hajuja

DURAFLOW™ Fresh -materiaali poistaa hajuja, ja materiaalin ansiosta pölypussit pysyvät raikkaana pidempään.

 

Menalux-pölypussit ovat 3-kerroksisia: 
Ensimmäinen kerros pysäyttää hiukkaset ja vähentää niiden määrää. 
Toinen kerros sisältää luonnollista öljyä, joka auttaa neutraloimaan hajuja pysyvästi ja poistaa molekyylejä. 
Kolmas kerros auttaa pitämään ilman puhtaana ilman haitallisia hiukkasia.

Jopa 50 % pidempi käyttöikä

Synteettisten DURAFLOW™ Fresh -pölypussien käyttöikä on jopa 50 % pidempi kuin tavallisten paperista valmistettujen pölypussien. Materiaalin rakenteen ansiosta pölypussin pölynpoistokyky on parempi, ja samalla imuteho pysyy yhtäjaksoisen korkeana siihen asti, kun pölypussi on täynnä.

Erinomaisella suodatuksella terveellinen ympäristö kotiin

Korkealuokkainen synteettinen DURAFLOW™ Fresh -materiaali mahdollistaa ilman ihanteellisen virtauksen, minkä ansiosta suodatus on suorituskykyisempää kuin käytettäessä tavallisia paperisia pölypusseja. DURAFLOW™ Fresh -pölypussit sopivatkin ihanteellisesti allergikoille, sillä ne varmistavat terveellisemmän ympäristön kotiin. Innovatiivinen ilmalukkoteknologia takaa pussien hygieenisen poistamisen imurista pussien täytyttyä.

TÜV:n hyväksymä laatu

Testattu ja sertifioitu!

 

Menaluxin synteettisten pölypussien laatu on TÜV Rheinland Groupin testaama – hyväksyntä on todellinen takuu laadusta. TÜV Rheinland Group on testannut ja sertifioinut DURAFLOW™ Freshin seuraavien kriteerien osalta: imuteho, käyttöikä ja suodatuskyky.

 

Tämä tarkoittaa sitä, että DURAFLOW™ Fresh -pölypussien turvallisuus ja laatu on itsenäisen, erittäin arvostetun ja kuluttajien luottaman laitoksen testaama ja vahvistama.